KK (kvinner&kultur)

KK (kvinner&kultur)

fredag 14. september 2012

B-OPEN 2012 OG KULTURNATT I BERGEN
 B-OPEN 2012


B-open arrangerer åpne kunstneratelier samt utstillingsåpninger og filmvisninger m.m. annethvert år, og faglig seminar hvert år. B-opens lesesirkler organiseres i samarbeid med kunstnere i Bergen en gang i måneden.

B-open 2012 vil igjen by på åpne kunstneratelier, gallerirunder, guidete turer og nye faglige arrangementer og lesesirkler. Styret har i år tatt utfordringen om å gjøre B-open sitt arrangement "åpne atelier" mer attraktiv for det generelle publikum i Bergens-regionen, og bestemt seg for å legge arrangementet til Kulturnatt 2012, fredag den 14. september.


OPPDATERT PROGRAM FOR FESTPLASSEN OG MICHELSEN 14 SEPTEMBER:

Festplassen:
18:00 – 24:00 Gratis busstur til atelierfellesskapene, avgang ca. hvert 20 min.
18:00 – 24:00 Gøril Wallin performance på busstur
18:00 – Sveinung Rudjord Unneland og 1 års studenter ved Kunst og Designhøgskolen i Bergen tegner med krittrulle på Festplassen.
19:00-20.30 Soups and Stories: Katrine Meisfjord i samarbeid med Kuratorsamvirket Radiator, arrangerer personlig historiefortelling i et telt. Fortellerne er Susi Law og Synnøve Kvamme. Påmelding: meisfjord.katrine@gmail.com


Michelsen
18:00 – 24:00 B-Opens informasjons-kontor
20:00 – 21:00 Mia Øquist performance
21:00 Bergen Art Guide, Anja Ulset
22:00 Karen Skog Orkester


LØRDAG 15. SEPTEMBER :


MASSE BRA KUNST - RETT FRA GARASJEPORTEN
Kunstnerverksteder C. Sundtsgate 55 på Nordnes i Bergen inviterer til Garagesale av kunstverk til priser mellom 0 og 3000 NOK fra garasjeporten lørdag, 15.09.12, kl. 12.00 - 16.00.

8 kommentarer:

polkadotpeticoat sa...

Sounds like a fabulous sale ...wish I could go!

Kleppanrova.com sa...

å der hadde det vært spennende å vært, men jeg skal stå på kunstmarked i Kunstbanken i morgen så jeg håper det kommer noe dit!
Ha en flott helg!
Ingun

Blått til lyst sa...

Veldig synd jeg ikke bort i Bergen just nå, da! *S*
Det er fint å bo på landet, men man får som kjent ikke både i pose og sekk, selv om man kunne ønsket det i blant....
God helg til deg - klem fra Liv

jackffy sa...

Nice outfit! (;
Maybe u wanna follow each other?
If u wanna, let me know. ♥

Love, Jackffy
jackffy.blogspot.com

Anonym sa...

Jeg var på Festplassen fredag kveld men så ikke et menneske, bare noen krittstreker, så dette var verdens mest bortgjemte arrangement!

KKvinneblogger sa...

Hei Anonym!
Dette var jo kjempedumt!
Jeg kunne ikke være på Festplassen fredag kveld, og hadde ingenting med det arrangementet å gjøre, men det skulle jo være en "happening" med krittegning der. Synd hvis du møtte opp og ingenting skjedde. Da føler man seg snytt!
Det varte tydeligvis ikke så lenge, da.
Hilsen Jorun

erleichda sa...

Høre spennedne ut!
Lurer om du fant noe bra på garasjesalget!!!

klem xoxox

Anonym sa...

Jeg var på Festplassen ca. kl.20.30 og der var ingen skilt som fortalte at man skulle henvende seg på Michelsen (drikker av og til kaffe der). Teltet sto ikke på Festplassen men ved Three Scultures of four Arcs of 233,* each. (Også kalt Sæverudmonumentet)Men ved teltet var der ingen som brydde seg med å si hallo engang så jeg gikk på Permanenten å så Kinasamlingen.
HURRA for kulturnatten. Mye interessant, både på Lysverket, Stenersen, nevnte Permanenten, Hanseatisk museum og ombord på m/s Vestgard med Mannskor og beta suppe. Kvelden ble avrundet på en pub!