KK (kvinner&kultur)

KK (kvinner&kultur)

onsdag 9. februar 2011

LOOK WHAT I GOT FROM KNUT :)


WHO IS THE BRIDE?

Amatørfoto fra 1920-tallet. Brud, gjester og fotograf ukjent.
 Plutselig en dag fikk jeg en e-post fra, for meg ukjente, Knut:

"Her er et eldre bilde fra en gammel familie album. Tipper bildet er ca. 1920 da resten av album bilda var det. Bruden og resten av folka er desverre ukjent, bildet stammer nok fra hitra området. (ei stor øy nord i romsdal) såg bloggen din og tenkte å sende bildet til deg, du skriver på et bilde at myrtel kvister og "panneband" var populært 1920-30, så da er det vel fra denne perioden. alle utenom bruda ser ut til å være veldig alvorlige. det kan nok tenkes at det var en sjømann som hadde kamera og som tok bildet."

Det er så gøy å få slike overraskelser, at folk faktisk reagerer på oppfordringen i bloggen min, om å sende meg brudebilder :)
Tusen takk, Knut!
Er det noen som kjenner igjen noen av disse damene?
(Trykk på bildet så blir det større.)

I got this picture from Knut. He does not know anyone in this picture. It shows a bride and her friends in Hitra, Norway, around 1920's.

2 kommentarer:

Kleppanrova.com sa...

Det må jo være veldig moro, at man får respons. Det er jo mange som er inne på bloggene så det blir en ekstra drivkraft til å fortsette når en får en slik tilbakemelding.

Jeg har fått massevis av henvendelser i det siste også. Både oppfordring til å skrive bok. Gi matriell til bygdebok, om vi er i slekt osv Det er morsomt det.
Vi blir sett! og det er jo fint!selv om det bare er en form for lek., dokumentasjon eller kall det hva man vil.......jeg driver i oppstarten med et annet prosjekt som kommer på bloggen til helga, bare for moro skyld!
Ha en fin dag!

Anita Tørmoen sa...

Så fint bilde du har fått.