KK (kvinner&kultur)

KK (kvinner&kultur)

tirsdag 25. september 2012

FAMILIEVOLD


 En liten del av brudebildesamlingen min.

De aller fleste av brudebildene jeg viser her på bloggen er av ukjente mennesker. Vi vet ikke noe om dem, hvem de er eller hvordan det gikk med dem. Men felles for dem alle er vel at de akkurat denne dagen de er avbildet som brudepar, har en drøm om en fin og lykkelig framtid sammen med sin utkårede.

Når jeg ser på alle brudebildene jeg har i samlingen min, vet jeg jo at flere av dem jeg har bilder av, er skilt. Noen av parene ble enige om at de hadde vokst fra hverandre. De valgte å gå hver sin vei etter noen år.
Men det er ikke til å komme forbi at det i flere parforhold utøves vold, at mange familier med pene fasader skjuler stygge sannheter. 

Og vi vet at partnerdrap forekommer, oftest er det mannen som dreper sin kvinne når hun ønsker seg ut av forholdet, men kvinner kan også torturere, undertrykke og drepe sin partner. Dette skjer. 

Det er ikke til å komme utenom når vi ser på den svimlende mengden av håp og drømmer som ligger bak alle disse fotobevisene på lykke jeg viser her på bloggen, at denne tragiske sannheten også må regnes med.
Ikke alle disse parene lever lykkelig sammen til døden skiller dem ad.Scene fra filmen "90 minutter"