KK (kvinner&kultur)

KK (kvinner&kultur)

mandag 25. oktober 2010

Gratulerer til nygifte Ingvill og Kent :)Da jeg var i Belle Amie Brudesalong i Bergen og hengte opp utstilling tidligere i høst, traff jeg en nydelig jente som holdt på å prøve brudekjole. Det var siste prøving før den store dagen. Jeg var frampå og spurte om jeg kunne få brudebilde av henne, og nå har jeg fått både bakgrunnstoff  og bilder fra henne  og fotografen hennes, Trude Brun Wilhelmsen.
Ingvill heter den vakre bruden, og hun giftet seg med Kent i Fjell kirke på Sotra 18.09.2010.


Bildet fra kirken er et amatørfoto.


 Ingvill skriver:

"Litt historie om oss....
Jeg og en venninne var på et badeland her i Bergen. Vi la raskt merke til en nydelig liten 3-åring som tok salto fra strupebrettet:) Jeg snakket litt med pappaen hennes før vi svømte videre.
Det gikk noen dager og en hyggelig kar hilste på meg utenfor jobben min, jeg måtte tenke meg om et par ganger før jeg kom på hvor jeg hadde sett han før :) Jeg jobber i et firma som selger profileringsmateriale til bedrifter... Kent skjønte raskt at dette var måten å bli kjent med meg på. "Plutselig" skulle firmaet han jobber for ha bagger og kulepenner med logo ;)
Vi fant raskt ut at vi delte den samme interessen for friluftsliv og Kiting. Vi begynte å reise på turer sammen både med og uten barna. Kent har Emil (10) og Emma(7) fra tidligere og jeg har Marcus(9). Vi hadde et ønske om at disse tre flotte barna skulle sveises sammen med en søster eller bror, og sånn ca 9 mnd etterpå kom lille Maja :)
Det ble etterhvert planlagt bryllup:) Hadde verdens nydeligste brudepiker og brudesvenner!"

Tusen takk, Ingvill, for at du deler så raust din historie!
Og tusen takk, fotograf Trude Brun Wilhelmsen, for at jeg får bruke bildene!