KK (kvinner&kultur)

KK (kvinner&kultur)

torsdag 29. april 2021

LYSERE TIDER

 

Det går mot lysere tider! Første stikk av vaksinen er satt, de første vårblomstene er plukket inn og Bymarkedet er i gang igjen. Det er lovende framtidsutsikter. 


Jeg kom hjem fra Bymarkedet i helgen med bl. denne nydelige vasen. Jeg kjøpte meg også hjemmestrikkede sokker og ferske bakevarer. Det var litt av hvert å velge mellom.

 

Der er boder av alle slag. Folk selger retro og håndverk, strikkevarer, klær og mat. 

Det er bare å velge.


Bondens marked er også tilstede. De selger vafler og sveler, bakevarer og syltetøy.

Kortreist saueskinn og kjøttvarer kan du også få kjøpt.

Alt Går Bra var også der! De solgte trykk som de har laget på mimeografen de viser på KODE 4 for tiden. Det skrev jeg om i forrige blogginnlegg.

 

På HKS ( Hordaland Kunstsenter) er det for tiden en jubileumsutstilling for BKFH ( Bildende kunstneres forening Hordaland) som fyller 90 år! Gratulerer!

Dette er blitt en frodig utstilling med kunst i alle sjangere fra tak til gulv! Deilig å se en sprudlende utstilling som ikke er så stiv og høytidelig som slike utstillinger kan være. Her er det bare å fryde seg!Jeg viser bare noen små smakebiter her.

Selv om vi fremdeles må sprite hendene, bruke munnbind og holde avstand, er det deilig at en del ting vi har savnet er i gang igjen, og solen skinner i Bergen.

Hagemarked neste!