KK (kvinner&kultur)

KK (kvinner&kultur)

tirsdag 5. april 2011

ROCK'N ROLL WEDDING 2010


I mai 2010 giftet Ingvild og Klaus seg.Fotograf: Jeanette Landfald Bækkevold

Ingvild forteller:

Om kjolen: Vi møttes jo på et dansegulv og er glad i swing og Lindy Hop begge to. Jeg ville gjerne være inspirert av den tiden. Vi hadde et enkelt rock n roll bryllup, derfor var det aldri aktuelt med en lang kjole. Jeg måtte kunne danse i den. Kjolen fant jeg på finn.no til 800 kroner. En vårbrud ble gravid, og solgte sin ubrukt. Egentlig er det en brudepikekjole i hvitt, som jeg tok beltet og laget en halterneck av.
Jeg lånte noen vintage underskjørt, som virkelig gjør kjolen. De "fløt" rundt beina på meg og var fantastisk å danse med.

Sløret: jeg visste tidlig at jeg bare ville ha et lite hatteslør. Håndsydd av en jente i USA, kjøpt på Etsy.com

Om festen: Vi satset på to ting: fest og musikk. Investerte pengene i masse bubbel og en jazztrio som spilte fletta av oss : ) Vi hadde minst tre brudedanser. Det var det som vi best følte symboliserte oss: fest og musikk.

Mannen: Møttes på et dansegulv i 2006. Han er min personlige Patrick Swayze : ) Vi var sammen i fire år før vi giftet oss. 

Som dere skjønner var dette et bryllup med fart i :)
Nå må jeg innrømme at jeg ikke var helt sikker på hvem Patrick Swayze var ( ja, Ingvild, jeg rødmer av skam), men jeg googlet ham: 

Patrick Wayne Swayze (født 18. august 1952, død 14. september 2009) var en amerikansk danser, Golden Globe-nominert skuespiller, sanger og sang-skribent. Hans gjennombruddsrolle var som danseinstruktør i filmen Dirty Dancing fra 1987, og han hadde også en stor filmsuksess med filmen Ghost fra 1990. Mange vil også huske ham som sørstatsgeneralen Orry Main i TV-serien Nord & Sør.

 Når jeg ser bilder av ham, ser jeg jo at dette navnet burde jeg kjenne, og jeg skammer meg enda mer.