KK (kvinner&kultur)

KK (kvinner&kultur)

torsdag 29. april 2021

LYSERE TIDER

 

Det går mot lysere tider! Første stikk av vaksinen er satt, de første vårblomstene er plukket inn og Bymarkedet er i gang igjen. Det er lovende framtidsutsikter. 


Jeg kom hjem fra Bymarkedet i helgen med bl. denne nydelige vasen. Jeg kjøpte meg også hjemmestrikkede sokker og ferske bakevarer. Det var litt av hvert å velge mellom.

 

Der er boder av alle slag. Folk selger retro og håndverk, strikkevarer, klær og mat. 

Det er bare å velge.


Bondens marked er også tilstede. De selger vafler og sveler, bakevarer og syltetøy.

Kortreist saueskinn og kjøttvarer kan du også få kjøpt.

Alt Går Bra var også der! De solgte trykk som de har laget på mimeografen de viser på KODE 4 for tiden. Det skrev jeg om i forrige blogginnlegg.

 

På HKS ( Hordaland Kunstsenter) er det for tiden en jubileumsutstilling for BKFH ( Bildende kunstneres forening Hordaland) som fyller 90 år! Gratulerer!

Dette er blitt en frodig utstilling med kunst i alle sjangere fra tak til gulv! Deilig å se en sprudlende utstilling som ikke er så stiv og høytidelig som slike utstillinger kan være. Her er det bare å fryde seg!Jeg viser bare noen små smakebiter her.

Selv om vi fremdeles må sprite hendene, bruke munnbind og holde avstand, er det deilig at en del ting vi har savnet er i gang igjen, og solen skinner i Bergen.

Hagemarked neste!6 kommentarer:

Marit sa...

Gratulerer med vaksinen. Jeg må nok smøre meg med tålmodighet til det blir min tur. Så koselig marked!

Bundingen sa...

Så trivelig med marked! Der skulle jeg likt å være blant de besøkende. Og kunstutstilling i tillegg! Så bra at det er noe som ruller og går. Slike arrangementer trenger vi nå. Jeg har også fått første vaksinedose, og gleder meg til jeg blir fullvaksinert.

Ønsker deg fine vårdager i Bergen!

Klem Ingunn

Kleppanrova.com sa...

Å, så herlig å se at livet har begynt å røre på seg med markeder, kunstutstillinger osv. Jeg har tatt covid sprøyte i dag, herlig!
Gratulere med ny vase og våren:)

Tove Steinbo sa...

Dette var virkelig et herlig positivt innlegg. Takk for det!
Og den vasen du kjøpte var virkelig fin. Den får du glede av!
Her i Oslo er det fremdeles stengt ned, dessverre. Men det har vært bra, for smitten er nå mye lavere. Men vi har skogen fem minutter fra oss, så deilig å gå turer - finne blåveis og hvitveis.
Så at du hadde funnet veien til en ny blogg. Der er det mye kreativt!
Gode dager ønskes av Tove/fargeneforteller

naturglede/Randi Lind sa...

Ja, det er vår og heldigvis åpnes det opp litt etter litt. Takk for hyggelig hilsen på min blogg. Nyt dagene i mai😁

oddi sa...

Så herlige bilder fra marked og fra utstilling. Det er godt "å se folk" igjen, og at liv kan leves sånn noenlunde normalt. Jeg krysser fingre og det som ellers krysses kan for at våren og sommeren kan gi oss noe "slakk" i livet, og at vaksinasjonsprogrammet vil bidra til jevn normalisering. Nyt våren!