KK (kvinner&kultur)

KK (kvinner&kultur)

lørdag 19. februar 2022

VÆRET

Den siste tiden har det vært ganske surt vær i Bergen, med sludd og regn og snø om hverandre. Stor var derfor gleden (og forundringen) da Bergens Tidendes papirutgave i går trykket denne værmeldingen for kommende uke:

Bergens Tidende

Men akk, det var vel for godt til å være sant. For i dag trykket avisen denne rettelsen:

 


Så vi fyrer med den lille veden vi har igjen og holder oss for det meste innendørs en stund til. 

Men snart er det vår!

7 kommentarer:

Bundingen sa...

Det står så mye rart på trykk nå til dags. Før i tida leste de korrektur, men det er det visst slutt med. For ikke å snakke om rettskriving. Nei, nå skal jeg gi meg før jeg forsurer tilværelsen for både deg og meg. Her varer vinteren lenge ennå forhåpentligvis. Og ved har vi nok av. Normalt vær og temperatur for årstida er det beste synes jeg.

God lørdagskveld! Vi skal se på "Hver gang vi møtes".

Hilsen Ingunn

Marit sa...

Det var jo litt av en nedtur, men våren kommer nok snart til oss. Vi må bare vente litt til. Her ligger det minst 30 cm med snø, og mer skal komme ;)

God helg!

Marit Johanne sa...

Ja, ja, det var jo litt av en værmelding å få! Men må nok vente en stund før det blir slik :) Finn noe å kose deg med og lag deg en fin dag mens du venter på vår!

Tove Steinbo sa...

Ganske så merkelig at en avis kan sette på trykk en gammel værmelding. Hvordan kan det være mulig? Og som Ingunn sier, det er så mye skrivefeil og dårlig norsk, og det irriterer meg veldig.
Men tilbake til været - her er det opp og ned. Fin nysnø en dag, regn og mildvær og kjempeglatt dagen etter. I dag er det plutselig minus 7 grader, men flott vær. God søndag ønskes av Tove siste dagen i OL.

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Jeg forstår din frustrasjon, men det var vel nesten for godt til å være sant?!! Her på Østlandet har det kommet et fint lag med snø, så nå er det kanskje mulig å teste skiene igjen, håper jeg! Ellers er det bare å sette på seg piggsko når man skal ut og gå! En flott oppfinnelse, det der, og ikke kun for gamliser! ha en flott, ny uke! Klem Cathrine :-)

KKvinneblogger sa...

Jeg tror de fleste her i byen tok det hele som en spøk. Noe moro må kanskje de som trykker aviser unne seg også! :)

Barwitzki sa...

Ja, jeg måtte le :-) men egentlig er denne vinteren ingen latter i det hele tatt... stormer, grått på grått og regn... men vi gleder oss til våren som snart kommer. YES.
OG jeg hadde faktisk en dag på ski i fjellet... det var drømmen.
Og nå vær så snill sol og blå himmel for oss alle :-)))
Hilsen deg.