KK (kvinner&kultur)

KK (kvinner&kultur)

søndag 14. mars 2021

MARS

 

Temperaturen tilsier fyr på peisen.                                          

 


Ute er det sludd og regn.


Fuglene besøker fremdeles fuglebrettet, men de er så raske at jeg ikke rekker å ta bilde av dem. Grillen står klar og venter på bedre tider.

Snøklokkene blomstrer beskjedent i år.

Krokusen venter på varmen.

 


På Ulriken ligger det nysnø  - igjen.

Nå håper jeg dette innlegget blir uten de skjemmende firkantene som har inntatt bloggen min i det siste. Mannen min har klødd seg i hodet og trykket på knapper. 

Dette innlegget vil vise om det hjalp.6 kommentarer:

Kleppanrova.com sa...

Ser at bloggen din er helt vasket for alt utenom innleggene. Jeg registrerte at det var mange merkelige poster under hvert innlegg, men tenkte ikke noe mer på det. Kjett når det blir tull med dataen.
Det er skikkelig vårstemning hos deg, her kom det 20cm snø på Torsdag så her er det helhvitt, bortsett fra i gatene og fortauene. I dag har det vært et strålende vakkert vær og vi har kost oss i sola, i Furnes.

Ha en fin uke!

Villrose sa...

Gufsegufs med regn og sludd, selv om det tydelig er vår hos deg.
God søndag!

Marit sa...

Det ser mer ut som vår hos deg enn her tross alt at du får sludd. Her kom det 40 cm med blytung snø på torsdag, og den blir ikke borte på lenge tror jeg. Flotte snøklokker! :)

Barwitzki sa...

Å ja, vi venter alle på våren ... men det ble kaldt igjen og i dag har vi snø ... våt, kald, grå. Men vi gjør det beste ut av det.
Kos deg. Mange hilsener til deg. Viola

Bundingen sa...

Mars er lunefull, slik er det bare. Jeg ble glad for nysnøen som kom her etter en mild periode der snøen minka. Nå er det kjempefint på fjellet for den som elsker å gå på ski. Har hatt flere fine turer denne uka.

Tove Steinbo sa...

Jeg er sen med kommentar, dessverre. Noen ganger kvier jeg meg for å gå inn på nettet, både for å lage et nytt innlegg selv, og for å kommentere. Men bedre sent enn aldri!
Snøen kom jo her også, som du vet. Den ligger i hagen fremdeles, men absolutt mer vårlig nå. Men jeg gleder meg til godt skiføre på fjellet i påsken.
Ingen firkanter å se på bloggen din! Hilsen Tove/fargeneforteller