KK (kvinner&kultur)

KK (kvinner&kultur)

mandag 8. august 2022

OPPUSSING

  

 Når vær og temperatur tillater arbeid for åpne vinduer, må man benytte anledningen til en etterlengtet oppussing.

Jeg arvet mors dynetrekk som jeg skrev om her  Dette er et familieklenodium som burde få en hedersplass i heimen. Men jeg hadde jo ingen ledig vegg! Hva skulle vi gjøre?

Vi fant ut at den eneste aktuelle veggen var denne som var opptatt av et annet familieklenodium, nemlig buffeten som hører til spisestuen som vi arvet etter min manns foreldre.

Jeg har lenge ønsket å male denne veggen, men det var veldig vanskelig å finne riktig farge. Vi prøvde litt forskjellig. Det fargerike teppet trengte en rolig bakgrunn, men vi ville ikke ha svart eller hvit eller grå. 

Farger er vanskelig å vise på en dataskjerm. Vi endte opp med en type "aubergine". To av barnebarna godkjente den ihvertfall. Stuen ved siden av har en gulgrønn farge. Der fikk vi plass til buffeten også med slektsbildene over.


 Med litt ommøblering på "kjøkkenstua", ble det plass til det meste.

 Og med litt styling ser det altså sånn ut nå. 

 Men alt er ikke helt på plass enda, så vi får se. 

Dette er noe av det jeg har brukt tiden på mens jeg har hatt en liten bloggpause i sommer. Håper dere har hatt en fin sommer!
5 kommentarer:

Marit sa...

Så fint det ble, og aubergine er en nydelig farge. Godt at barnebarna godkjente fargen :)

Ha en fortsatt fin sommer!

Kleppanrova.com sa...

Dette ble kjempeflott, farger må til. Jeg gleder meg til jeg skal male innvendig. Det blir i alle fall ikke hvite eller grå vegger. denne delen av bygget vi setter i stand er på ca 50 kvadratmeter i hver etage, med tre meter under taket i første etg.
Gleder meg til det :)

Marit Johanne sa...

Så fint det ble! Veggfargen ble veldig fin. Fin bakgrunn som framhever det flotte dynetrekket. Det kom virkelig til sin rett der.

oddi sa...

Hei. Jeg synes veggen ble riktig fin, og så er det flott at det fargerike teppet finner sin plass og kommer til heder og verdighet. Bra jobba!

Tove Steinbo sa...

Her er vi alle enige - dette ble kjempefint! Fargene fremhever hverandre på en flott måte. Du/dere har vært riktig flinke!
Det er artig med litt nytt. Dess eldre vi blir, jo lenger blir det mellom hver gang vi orker å ta fatt på større forandringer.
Nyt fargene! Med fargeglade hilsener fra Tove/fargeneforteller.